Perfetto World Tour започва на 12 септември с концерт на стадиона в Римини

Ерос Рамацоти ще обиколи света с български самолет по време на турнето си Perfetto, което започва през септември. Най-успешният италиански изпълнител на всички времена е наел луксозната машина от наш бизнесмен, който обаче иска да запази анонимност и да не разкрива самоличността си.

Самолетът е оборудван с всички екстри, за да превърне дори и най-продължителния полет в забавно изживяване. Рамацоти ще има на свое разположение собственя спалня и дори личен готвач на борда, който да приготвя любимите му италиански ястия.

Perfetto World Tour започва на 12 септември с концерт на стадиона в Римини (Италия) и продължава с три поредени дати във Верона и една в Любляна, преди да "акостира" на 26 септември в "Арена Армеец"под патронажа на Посолството на Република Италия.

Така българската публика е сред първите в света, които имат възможността да се насладят на мащабното шоу, събрало най-големите хитове от 30-годишната кариера на попзвездата.

До края на тази година обиколката ще премине през най-големите европейски столици, а през 2016 г. продължава с концерти в Русия, Азия и Латинска Америка. Рамацоти ще използва българския самолет за всички дати, които са насрочени до момента.

Последните билети за концерта на Ерос Рамацоти в "Арена Армеец" могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим" в цялата страна, както и онлайн.

Гастролът е под патронажа на Посолството на Република Италия в Република България и с подкрепата на Италианския културен институт в София.

Следете официалната страница за концерта във "Фейсбук" за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти у нас.

Медийни партньори: Bulgaria On Air, Magic TV, Magic FM, "Дарик радио", Радио 1, "24 часа", "Труд", "Монитор", "Телеграф", "Стандарт", "Преса", Hello!, Glamour, Moda, GoodFood, "Знание", Life.bg, EVA, "Жената днес", Go Guide, Esquire, actualno.com, iWoman, Dir.bg, ViewSofia, svejo.net, Bulevard.bg, meloman.bg, vsichkioferti.bg, dama.bg, The Mall, Kresly Advertising. Ексклузивен медиен партньор: Би Ти Ви.