Израелският новатор излиза на пулта заедно с резидентите на клуба

Първият гост на клуб "Ялта" през май е едно име, което се откроява на електронната сцена - Chaim (Хаим). Срещата с него е тази събота, 14 май, в Room 2. Зад пулта с гост-диджея излизат и момчетата от Takeover - Любо Урсини, Филип Черников и Валди.

След вълна от парчета за музикални лейбъли като Supplement Facts, Cocoon и MBF, вече повече от година Хаим работи екслузивно за берлинския BPitch Control. А въздействащото въздействие на музиката му се обяснява и с факта, че е силно повлиян от онези класически парчета от Чикаго със солиден бас, хипнотичен органичен звук и вокални фрагменти.

Благодарение на постоянната си заетост и добрата репутация, загадъчният израелец често гостува като диджей във "Фабрик" и "Панорама бар", рамо до рамо с някои от най-известните фигури в бранша.

Дебютният албум Alive доказва, че индивидуалните му продукции са едни от най-висококачествените в света на електронната музика, а ремикси като Very Wrong и Smile for Me го утвърждават като изпълнител, който си заслужава да бъде слушан.

Източник: Yalta Club