Слободанка Тошич е любовница на гангстера Дарко Елез

Красотата понякога е опасна и това го доказва бившата "Мис Босна" и модел на "Плейбой" Слободанка Тошич. 29-годишната моделка е арестувана в Хърватия по обвинения за съучастие в 5 убийства и ѝ предстои да бъде екстрадирана в родната ѝ Босна, където да се изправи пред съда, пише "Дейли мейл".

Красавицата е любовница на гангстера Дарко Елез - лидер на босненска престъпна група, известна с бруталността си. От известно време Елез вече е зад решетките, осъден за едно убийство и участие в обир.

Криминална драма по балкански

Бившата "Мис Босна" е сред 32-мата, наблюдавани от полицията при тайната операция "Кукла". Тъй като се оказала в центъра на разследването, през 2014 г. хубавицата избягала в Хърватия. Според обвинителите тя е съучастник на гаджето си в престъпната му дейност и по-специално в убийството на петима души.

Според полицията общата "печалба" на бандата на Елез от обири е около 5,6 млн. евро. Освен парите, по "сметката" на гангстера тежат и пет убийства. Прокуратурата работи и по доказването на това, че Тошич и Елез са направили опит за убийство на неин бивш приятел, също представител на подземния свят - Джордже Здрале, но заговорът се провалил.

Виж още: Пари срещу унижения, или как един богат разглезен руски тийнейджър се забавлява

Процесът срещу останалата част от бандата тече от доста време. След арестуването на Тошич тя ще бъде предадена на властите в Босна и Херцеговина, където ще стане едно от действащите лица в процеса срещу престъпниците.

В Хърватия Тошич е живяла живот на знаменитост. Там тя се снима за "Плейбой" и участва в риалити формати, включително сръбския "Сървайвър".

Източник: "Дейли мейл"