Пакетните оферти с включена ски-карта се предлагат само до 26 февруари

Horizon Festival 2015 ни кани да прекараме в Банско цяла седмица, наситена с много каране, музика и настроение. 

От 7 до 13 март, на шест и повече локации, над 100 артисти от световните хаус, техно, бейс и гаридж сцени събират хиляди почитатели на зимните спортове, уникалните изживявания и лавинообразния парти стил. 

Виж още: Кой, кога и какво ще чуем на Horizon Festival 2015

Тази година цените на билетите за българи са със 70% по-ниски. По този начин Horizon, който традиционно събира ентусиасти от цяла Европа и САЩ, се опитва да привлече и повече местна публика. 

Специални оферти, включващи фестивален пропуск, нощувки и ски-карта за четири дни от фестивала или цялата седмица също са на разположение за българи на HorizonFestival.bg и могат да се купят само до този четвъртък, 26 февруари!

След тази дата билетите се продават без ски-пропуски, съответно на цена 100 лв. за пълен фестивален билет или 60 лв. за 4-дневен билет (от 6 до 9 март или 10-13 март).

Horizon 2015 се организира в Банско за трета поредна година и очаква петорно повече публика в зимното курортно градче.

Дело на англичани, които стоят и зад култовите Outlook and Dimensions в Хърватия, фестивалът започва ударно през 2013 г., когато само с 4-месечна подготовка успява да събере на едно място над 1000 любители на клубната музика и адреналина по пистите.

Две години по-късно зад Horizon стои сериозен екип, а очакваните гости са двойно повече.

Най-големите ентусиасти могат да закупят своя Full Pass билет + 7 нощувки + 6 дневен ски-пас срещу 499 лв. за целия период на фестивала или за част от седмицата на цена 279 лв. с включени нощувки и ски-пас. Офертата важи само до този четвъртък, 26 февруари, а билети се продават в мрежата на Eventim.bg и "Борд шоп".

Повече информация за събитието и изпълнителите - на www.horizonfestival.bg.