Легендарните стриптийзьори гастролират у нас на 17 април в зала EFE на хотел "Маринела"

- Легендарните стриптийзьори "Чипъндейлс" (Chippendales) започват да подлудяват жените в Лос Анджелис през 1979 г. като първата изцяло мъжка трупа. Скоро се превръщат във феномен и дори откриват собствен клуб в Ню Йорк. Шоуто им често е определяно като най-доброто забавление за жени, създавано някога.

- Още през 80-те години "Чипъндейлс" започват да си сътрудничат с най-известните сценографи и хореографи в света, които превръщат шоуто им в истински спектакъл, в който смесват елементи от танцовите изкуства, кабарето и театъра. От този момент нататък всички спират да наричат момчетата от трупата просто "стриптийзьори".

- Шоуто ни е като продукция от Бродуей, заявява в интервю Джоуи Пеня от "Чипъндейлс" преди гостуването на трупата в София и допълва: "Основната цел на всяко наше представление е да създаваме радост и най-вече купонджийска атмосфера. Когато жените отидат да си купят билети, те очакват да се забавляват - и ние им предоставяме именно това."

 "Случвало се е и продължава да се случва да ни предлагат пари за секс. Ние обаче сме "Чипъндейлс" - джентълмени сме и не правим такива неща", уверява танцьорът.

- Охрана, съставена само от жени, трябва да пази най-горещите мъже в света по време на престоя им в София. За целта организаторите на гастрола им от българска страна избират с кастинг 30 от най-добрите служителки на охранителни фирми от цяла България. 

- За последните 35 години красавците са изнесли представления пред 100 млн. жени в над 100 държави. Изминали са повече от 6,7 млн. километра, а по време представленията си са разкъсали над 1,2 млн. ризи. Освен това са носили 56 хил. папийонки и са били фотографирани от публиката около 70 млн. пъти.

. "Чипъндейлс" са издали и първия изцяло мъжки календар, насочен към дамската аудитория с продадени над 10 млн. бройки на девет езика.

- Шоуто на "Чипъндейлс" идва директно от Лас Вегас. За спектаклите в Rio All-Suite Hotel & Casino в американската столица на хазарта към тях се присъединяват като гости редица знаменитости, сред които и супермоделът Тайсън Бекфорд. 

- За да бъдат в идеална форма, расовите мъже помпат мускули и загряват между изпълненията си в мобилен фитнес зад кулисите. Подобен спортен кът се изгражда за първи път за проява у нас.

- "Стероидите са забранени" е най-важното и първо правило за горещите мъже от "Чипъндейлс". Естествените им тела са резултат на часове труд и пот във фитнес залата, но без да се приемат забранени добавки. Затова и всеки кандидат-танцьор минава през набор от изследвания, за да докаже, че не е използвал тайни субстанции. Тестовете се правят регулярно, за да гарантират стопроцентовата натуралност на участниците в трупата.

- Гастролът им в София е последна спирка от пролетното им турне, което обикаля множество европейски градове и се завръща на Стария континент за още дати от септември до края на годината.

Chippendales представят шоуто Break The Rules на 17 април (неделя) в зала EFE, хотел Маринела. Начало: 20 ч. Билети - в мрежата на "Ивентим" в цялата страна, както и онлайн. Цени - от 60 до 80 лв.