Българите High Roll се присъединяват към звездното парти през юни

Някои от най-популярните имена на световната дръм енд бейс сцена се събират за звездна нощ в София на 18 юни. Chase & Status, Sigma и Sub Focus обединяват сили за зрелищно шоу в Интер Експо Център.

Освен диджеите, на сцената излизат вокалистката Зоуи Кипри, както и емситата Justyce, Rage и I.D. Атрактивната певица работи и с "Артфул Доджър", а "Сигма" я предпочитат за концертните изпълнения на хитовете им Nobody to Love, Changing и Coming Home.

Освен тези чуждестранни изпълнители, за вечерта е предвидено и българско участие в лицето на най-доброто дръм енд бейс дуо у нас - High Roll (HMSU).

Konspirator и Mocks попадат в полезрението на Formation Records преди няколко години и веднага са взети под крилото на един от най-легендарните лейбъли на Острова. Следват участия на големи фестивали в Европа и издаването на няколко EP-та под зоркия поглед на диджей SS.

"Чейс енд Стейтъс" идват за първи път в София, а в сетлиста им се очаква да бъдат включени парчета от новия албум, вкл. току-що излезлият сингъл Control.

Промобилетите за Night to Remember #2 са вече изчерпани, но в продажба са редовни билети на цена 50 лева. Търсете ги в мрежата на "Ивентим": бензиностанции OMV, The Mall, билетен център НДК и онлайн на Eventim.bg.

Източник: KEY Events & Communication