Шоуто на най-известните стриптийзьори в света идва у нас за първи път, а на няколко техни почитателки се дава шанс да надникнат зад кулисите и дори да се качат на сцената...

"Чипъндейлс" правят специален жест към българските си почитателки, като обещават да се снимат с всяка дама, която присъства на шоуто им, насрочено за 17 април в зала EFE на хотел "Маринела" (бивш "Кемпински"). 

Причината са множеството запитвания и желания, които родните фенки им отправили в социалните мрежи.

"За първи път ще бъдем в България, затова искаме да направим тази среща с българската публика специална - заявяват от трупата. - Ще станете свидетели на спектакъл, който ще помните дълго. След това обещаваме да се снимаме с всяка дама, която присъства в залата и има желание за това."

Веднага след края на шоуто, което трае два часа, се очаква "най-горещите мъже в света" да слязат сред зрителите, като няма да откажат на никого автограф и снимка за спомен.

Виж още: 10 факта за "Чипъндейлс" и тяхното шоу

Освен това мачовците сами ще изберат шест дами за уникалната възможност да се запознаят лично с тях и да надникнат зад кулисите на шоуто им Break The Rules. Някои от зрителките ще получат шанса дори да се качат на сцената и да участват в спектакъла.

"Основната цел на всяко наше шоу е да създаваме радост и най-вече купонджийска атмосфера. Жените очакват да се забавляват и ние им предоставяме именно това", категорични са членовете на трупата.

Chippendales представят шоуто Break The Rules от 20 ч. Билети се продават в мрежата на "Ивентим" в цялата страна, както и онлайн. Цени: от 60 до 80 лв.

Гастролът се осъществява с подкрепата на: вестниците "Монитор" и "Телеграф", сп. LoveStyle, "Дарик радио" и Darik Nostalgie, сп. "Хелоу", Glamour, "Мода", OK!, Joy, Missbloom.bg, Blife.bg, Actualno.com, iWoman.bg, Dama.bg, Nie-jenite.bg, Bulevard.bg, Kulinaria.bg, WebStage.bg, Svetsko.bg, Cine Grand, "Парадайс център" и Lift Media.

Източник: Moko Solution