Концертният филм на легендарната рокгрупа от 10 декември 2007 г. излиза на DVD през ноември, но преди това ще се прожектира по цял свят, а у нас - в кината "Арена"

Гигът им в лондонската "О2 Арена" под заглавие Celebration Day е в памет на основателя на "Атлантик рекърдс" Ахмед Ертегун, едно от най-авторитетните имена в историята на музикалния бизнес. Шоуто тогава - първият им цял концерт от 1980 г. насам - влиза в книгата на световните рекорди "Гинес" с "най-търсените билети в историята на рокмузиката“ - 20 милиона заявки при 18 хиляди места в залата.

Близо пет години по-късно филмираният концерт ще се излъчи по кината в цял свят, а у нас пристига в неделя, 21 октомври, от 19,30 ч. в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Велико Търново - само в дигиталните зали на кината "Арена". Билетите са на цена от 10 лв и могат да бъдат закупени от касите в кината или директно през KinoArena.com.

Редом с ядрото на групата: басиста Джон Пол Джоунс, вокалиста Джими Пейдж и китариста Робърт Плант, днес съответно на 66, 64 и 68 години, на ударните свири синът на покойния им барабанист Джон "Бонзо" Бонъм - Джейсън. Репертоарът им като хедлайнъри на вечерта включва 16 парчета, сред които някои от най-големите роккласики:

1. Good Times Bad Times
2. Ramble On
3. Black Dog
4. In My Time Of Dying
5. For Your Life
6. Trampled Under Foot
7. Nobody’s Fault But Mine
8. No Quarter
9. Since I’ve Been Loving You
10. Dazed And Confused
11. Stairway To Heaven
12. The Song Remains The Same
13. Misty Mountain Hop
14. Kashmir
15. Whole Lotta Love
16. Rock And Roll и Celebration Day (intro)