Питър Динклидж и Морган Фрийман в съвместна реклама на чипс и безалкохолно, вдъхновена от "Песен за огън и лед" - и озвучена от рапърите Бъста Раймс и Миси Елиът

Хипхоп легендата Бъста Раймс се завърна с ново парче - Get It, записано заедно с рапърката Миси Елиът и колежката на Бийонсе от "Дестинис чайлд" Кели Роуланд. Сингълът е част от предстоящия му девети студиен албум.

Междувременно рапърите ветерани се появиха и в рекламните блокове на Супербоула в "най-горещата реклама, за която всички говорят", както я определи сп. "Билборд".

В едноминутния спот Бъста Раймс и Миси Елиът се впускат в рап битка, илюстрирана на екрана чрез актьорите Питър Динклидж и Морган Фрийман, които представят съответно чипса "Доритос" и безалкохолната напитка Mountain Dew.

80-годишният актьор, отличен с "Оскар", рапира върху класиката на Миси от 2001 г. Get Ur Freak On, а малкият му колега, известен като Тирион Ланистър от сериала "Игра на тронове", реди скорострелните рими на Бъста от сингъла на Крис Браун Look at Me Now, където участие има и Лил Уейн.

Рекламата Doritos Blaze vs. MTN Dew Ice съдържа визуални препратки към двата основни символа в "Игра на тронове" (и литературния първоизточник "Песен за огън и лед") - огъня и леда.

Предишният хит на Бъста Раймс беше Girlfriend (2017) feat. Vybz Kartel & Tory Lanez.