Балканската дръм енд бейс сензация пристига в София с взривоопасното си лайв шоу

Студентският празник 8 декември е близо и клуб Mixtape 5 се е подготвил с взривоопасно шоу с лек балкански елемент. Кирил Джайковски - изпълнителят и диджей от македонски произход, творил дълги години от кариерата си в Австралия, излиза на сцената на клуба с пълнокръвна инструментална група и колоритното лица зад микрофоните - грациозната TK Wonder от Ню Йорк.

За всички минали, настоящи, бъдещи и вечни студенти се обещава купон с психаделичен балкански дръм енд бейс, допълнен от виртуозни цигулки, брас секции и взривяващи рими.

Смятан за пионер в миксирането на балкански звуци с електронна музика, световноизвестния композитор и продуцент Кирил Джайковски е несъмнено един от най-уважаваните музикални артисти. 

Джайковски е добре известен със своя уникален фюжън от електронна музика с традиционен македонски фолклор, ромски брас инструменти и други балкански музикални влияния. Безспорно хитовете Primitive Science, Jungle Shadow и Raise Up Your Hand оформят звученето на стила Balkan Beat - музикалният феномен, който вече покори цял свят. 

Датата е 8 декември, мястото е клуб Mixtape 5, вратите отварят точно в 21,00 часа.

Билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim на цена от 35 лв., а в деня на събитието ще струват 40 лв.