Поредното доказателство за това, че забавното продава

В днешния свят една добра, забавна идея понякога е единственото нещо, което ти е нужно, за да те отведе до пътя на успеха. Пример за това е 47-годишният адвокат Дена Макделън и неговата скала за определяне на това с кои жени си заслужава да се занимаваш.

Историята започва с простата идея на Дена на шега да класифицира и категоризира представителките на нежния пол - поведение, типично за голяма част от мъжете в един или друг момент от живота им. Той използва два основни параметъра - колко е секси една жена и колко е луда.

Един ден той споделя шегата на свой приятел с канал в YouTube. Около 10 минути след това вече има онлайн видео, което показва как забавният адвокат споделя теорията си за жените и това как да се справяме с тях.

Мъжете обикновено измерват колко е готина/красива/секси една жена по скалата от 1 до 10. Вторият лъч на скалата измерва колко е откачена госпожицата, като там цифрите варират от 4 до 10, защото просто няма жена, която да не е поне 4 пункта луда. Оттам нататък следват различните зони, които упътват мъжете как да се справят с представителките на нежния пол. Така ние се сблъскваме с "линията на лудостта", "не пипай" зоната, зоната "съпруга" и т.н.

Авторът категорично подчертава, че скалата измерва тези показатели изцяло субективно за всеки отделен мъж.

И макар да звучи безкрайно сексистко, видеото е изключително забавно и за отрицателно време събира милиони преглеждания. Дори с Което, от своя страна, води до следващата крачка - брандирани тениски и мърчъндайз. Впоследствие различни бизнесмени се свързват с Дена Макделън, за да включат забавната му скала в различни проекти, като 47-годишният адвокат дори вече обсъжда идеята за филм или телевизионно предаване, основани на скалата "секси/луда".

Дена заявява, че е готов да изостави правото, ако може да си изкарва парите, забавлявайки хората. Желаем му го от сърце. А дотогава може да установите леко просташката вселенска истина в хитовото му видео.