Пълнометражният дебют на Константин Буров е по кината от този петък, 17 октомври

Годината е 1988-а. Заради кражба Пламен е осъден и изпратен в ТВУ (трудововъзпитателно училище), където се запознава с Гудата, Смока и Черньо. Четиримата бързо се надушват и заедно поемат по пътя на своето усъвършенстване.

В кражбите.

Година по-късно комунизмът в България рухва и цялата политическа система се променя. С уменията, които са придобили от незаконната си дейност, младежите навлизат в новия за тях свят на бизнеса. Оказва се, че в него опитът на четиримата е от изключително значение и скоро те започват да реализират сериозни бизнес успехи.

Пред тях изниква въпросът: "Оттук накъде?" Решават, че няма нищо по-престижно и печелившо от това да притежават банка. И реализират своя план...

Режисьорът Константин Буров вече е печелил отличие от фестивала на българския филм, през 2008 г. за дебют (с новелата "План за отмъщение"), а екшън комедията "Отрова за мишки, или Как да си направим банка" е пълнометражният му дебют, по кината от този петък, 17 октомври. Участват: Бисер Маринов, Николай Йовин, Иван Панайотов, Петър Генков, Лора Декова.