Fancy на австралийската рапърка Иги Азалия й донесе седем номинации за видеонаградите на MTV, колкото има и Еминем

Новата звезда, която MTV ни предупредиха да следим под лупа още миналата година, постигна най-голям успех с четвъртия сингъл от дебютния си албум The New Classic (2014). Fancy е с участието на британската певица Чарли Екс Си Екс / Charli XCX, нашумяла и от I Love It на дуото "Икона поп". Клипът пък е вдъхновен от филма с Алиша Силвърстоун и покойната Британи Мърфи "Баровки" / Clueless (1995).Още в края на май Fancy и друго парче, в което Иги само гостува (Problem на Ариана Гранде), окупираха едновременно първите две места в класацията на "Билборд" - постигано досега само от "Бийтълс".

После дойде и пародията в шоуто на Джими Фалън, където Fancy стана поредният попхит, който водещият изпя, дегизиран като Нийл Йънг - а този път към него се присъединиха останалите членове на легендарните "Кросби, Стилс, Наш енд Йънг".Освен за клип на годината, където се конкурира с Бийонсе, чието турне подгряваше миналата година, Иги Азалия е номинирана от MTV и в някои други от основните категории: стиловата "поп", при певиците, за сценография.

Поредната пародия на високо равнище пък е Handy, от новия албум на "Уиърд Ал" Янкович Mandatory Fun, където текстът е пренаписан, за да звучи като реклама на домашен майстор.