11-годишната Лекс Уокър успя да събере с изпълнението си на песента от филма "Замръзналото кралство" над 46 млн. гледания в YouTube

Една от най-популярните анимации за последните години, "Замръзналото кралство" оставя своята следа в съвременната култура. Филмчето не просто забавлява децата, но и има изключително добър саундтрак. Let It Go (Слагам край), изпълнена от Идина Менцел, е може би най-ясно открояваща се от всички песни, послужили за цялостната хармония на филма. Още повече че получи и "Оскар".

Let It Go се сдоби с множество кавъри малко след излизането на филма и различни изпълнители продължават да представят свои версии. Паралелно с това в тенденция се превърна и пускането на детски кавъри на парчето. Децата очевидно обожават песничката и в YouTube се появиха множество авторски клипчета с малки деца, пеещи Let It Go.

Едно от най-добрите изпълнения принадлежи на 11-годишната Лекс Уокър и музиканта Алекс Бойе, които заедно с детския хор One Voice успяха да съберат над 46 млн. гледания в YouTube.

И още деца пеят Let It Go: