В тази близо петминутна екшън сцена от предпремиерния "Джак Райън: Теория на хаоса" героят на Крис Пайн потрошава луксозна хотелска стая още при пристигането си в Москва - но винага не е негова...

Актьорът, нашумял като капитан Джеймс Т. Кърк от новия "Стар трек" и продължението му "Пропадане в мрака", играе още по-младия Джак Райън, в когото преди са се превплъщавали Алек Болдуин, Харисън Форд и Бен Афлек. Тук героят му е анализатор от Уолстрийт, вербуван от да разследва глобалния финансов тероризъм. Когато се разкриват поредица събития, които заплашват да потопят икономиката на САЩ и да отприщят безпрецедентен хаос в целия свят, Джак е принуден да напусне удобното си място пред компютъра, да замине за Москва и да се изправи срещу руски бизнесмен (Кенет Брана), който очевидно стои зад всичко, и да слуша напътствията на вербовчика си Томас Харпър (Кевин Костнър).

Вж. и трейлъра за филма, който сега е с предпремиерни прожекции, а премиерно излиза от 31 януари. В неделя, 26 януари, Нова телевизия излъчва и предишното заглавие в поредицата - "Всички страхове" с Бен Афлек.