След Мелинда Гордън, която разговаряше с душите на мъртвите в сериала "Шепот от отвъдното", актрисата си намери по-секси роля в "Специални клиенти" (The Client List), където е и продуцент

Специално за да рекламира втория сезон на новия си сериал, Дженифър Лав Хюит засне и видеоклип със своя версия на песента от началото на 60-те I'm a Woman. Да бъде певица не е нещо необичайно за нея - до 2002-ра тя вече има издадени четири музикални албума.

Популярна с предишните си сериали "Маса за петима" (1994-2000) и "Шепот от отвъдното" (2005-2010), днес тя е позната и като Райли Паркс, майка на две деца, която издържа семейството си като масажистка в СПА център. Скоро обаче героинята й разбира за "екстрите", които предлагат нейните закачливи колежки - и не след дълго тя също започва да обслужва този списък от "специални клиенти".

Този месец приключи сезон 2, а 34-годишната актриса оповести, че е бременна от колегата си в "Специални клиенти" Брайън Холисей, който играе отчуждения съпруг на Райли - Кайл. От 2 юли сериалът започва да се излъчва у нас онлайн, в платформата на Би Ти Ви Voyo.bg, с нов епизод всеки ден.

В "Специални клиенти" участва и Сибил Шепърд като майка на главната героиня - също като в тв филма със същото заглавие от 2010 г., който носи на Дженифър номинация за "Златен глобус". Създаден e по действителен случай, нашумял преди няколко години в Одеса, щата Тексас.