Има една тайна, която споделят всички мъже. Тя е толкова добре скрита, че понякога и те самите не знаят за нея.

С новата глобална кампания на Heineken® The Odyssey дойде моментът да излезе наяве. Така че да си го кажем направо - всеки има поне един уникален талант. Затова за пръв път марката покани за главните роли обикновени мъже.

Това ще рече, че никой от двайсете герои в рекламата не е професионален актьор. Те са избрани с кастинг, в който легендарните им способности са поставени на изпитание. Знаем, че като гледате рекламата, се съмнявате, че каквото и да е в нея е истинско. Мъж, който отваря бира с щипка на омар. Я стига! 

Е, тук е Dymfke van der Gaal, пиар на Heineken, за да ви убеди в обратното. Във видеото с нея ще видиш кадри от кастинга, които доказват всяка една уникална способност от рекламата. Някои се явяват с едно умение, но печелят журито с талант, който дори не подозират, че притежават. 

Резултатът? В рекламата се снимат мъже от целия свят, изключителни в поне едно нещо - екзотични танци, разговори с птици или спускане по парапет. Всички те влизат в ролята на харизматичния главен герой на рекламата, който се озовава на круизен кораб и пленява пътниците с уменията и чара си. Всяко негово движение омагьосва околните - от перфектния скок на борда до начина, по който съблича сакото си.

Знаем как изглежда отстрани и е разбираемо, че имаш колебания. Затова Heineken ти дава шанс да надникнеш зад кулисите, да си поиграеш с представите си какво е възможно и какво - не, а накрая даже да помислиш за твоя собствен уникален талант. 

В крайна сметка, дори да продължиш да не вярваш на очите си, ще се забавляваш много, това ти го обещаваме.