Що е то турмалин и под каква форма бихме могли да го намерим

Мъдрите хора отдавна са казали, че здравето е най-важно. Повечето от нас обаче все ни боли нещо - кой защото върши тежка работа, кой просто заради напредванe на възрастта...

Писна ли ви да не можете да се насладите истински на живота? Писна ли ви да сте по-добър от метеоролозите, защото например коляното ви усеща всяка промяна на времето? Или да не можете да се отпуснете спокойно заради ужасни болки в кръста, врата или раменете?

Няма място за отчаяние и примирение, дори и да сте пробвали почти всякакви хапчета и терапии. Olele.bg знае какво ще ви помогне със сигурност, и то се нарича турмалин.

Що е то турмалин?

За безспорните лечебни свойства на турмалина може да се изпише наистина много. Накратко - той може да направи така, че болката ви да изчезне! Турмалинът е уникален природен кристал със сложен и променлив състав.

Той излъчва инфрачервена топлина и отрицателни йони, като генерира вихрово магнитно поле, активира клетките, балансира биотока в организма и в резултат се постига оздравителен ефект. Благодарение на свойствата си, също така възстановява енергийното равновесие в организма, стимулира кръвообращението и засилва имунитета. Има мощен ефект за защита на организма от вредни електромагнитни излъчвания от околната среда.

Турмалинови продукти

Olele.bg предлага изключително разнообразие от турмалинови продукти, създадени по изпитана японска технология, които ще ви помогнат да преборите болката.

Болят ви гърбът и кръстът? Коланът, който се предлага в онлайн магазина, се състои от турмалинови кристали, постоянни магнити, бамбукови въглища и органичен германий, имплантирани в трислойна структура на специална тъкан от високотехнологични полимерни влакна. Той облекчава болките в гърба и раменните стави, поддържа изправен гърба и подобрява стойката, има силно облекчаващо въздействие при болки в ставите и костите, предизвикани от шипове, артроза и артрити...

Чувствате дискомфорт във врата и раменете? Тогава на помощ идва турмалиновата яка.  Идеална е за превантивна грижа и подобряване на състоянието при схващане и напрежение в областта на шията и раменете; шипове във врата, ревматизъм; шийна остеохондроза; проблеми с щитовидната жлеза; проблеми със съня; простудни заболявания; болки в главата; загуба на концентрация и преумора...

Болки в коляното, лакътя, китката и общо взето почти навсякъде? Богатата гама от турмалинови продукти ще ви помогне, така че не се колебайте да пробвате!

Начин на употреба

Преди поставяне на турмалиновия продукт е препоръчително леко да се навлажни откъм вътрешната страна. В рамките на няколко минути се усеща загряващ ефект.  Продуктът може да се използва и без да се навлажни, но в този случай е необходимо повече време да се появи затоплянето на кожата.

В зависимост от индивидуалното състояние на организма и типа турмалинов продукт продължителността на ползване варира от около половин час до осем часа дневно. Препоръчително е в самото начало продуктът да се ползва за по-кратко време и постепенно времетраенето да се увеличава.

При употреба е възможна появата на зачервяване и усещане за парене. Това е напълно нормално явление и не пречи на кожата, като след сваляне на продукта, бързо изчезва.

Искате ли най-после да преборите болката и да се наслаждавате отново на живота? Olele.bg има решението - не пропускайте да се възползвате!

Източник: Olele.bg / автор: Николай Рачев