Романът на Марк Леви, издаван на българския пазар от ИК "Колибри", ще ви държи докрай в напрежение, без да можете да го оставите

Нищо не привлича повече човешкия дух от една дълбока мистерия. И когато имаш пред себе си шпионски заигравки, скрито познание, някаква несправедливост и купища опасности, значи си попаднал на най-добрата комбинация за съвременен трилър. 

Точно това ни предлага и "Чувство, по-силно от страха" на един от най-популярните френски автори Марк Леви, издавана на българския пазар от изд. "Колибри". 

Романът е изпълнен с напрежение и неразкрити тайни, които държат читателя в очакване до последната страница. Преследване, опасности и приключения от най-добрите традиции на шпионажа очакват всеки, който реши да разтвори "Чувство, по-силно от страха".

Историята разказва за Сюзи Бейкър, чието семейство е обвинено в предателство. Когато тя открива документ, който би могъл да ги оневини, в един самолет, замръзнал в ледовете на Монблан, приключението за нея започва. Преследвания с американските тайни служби, манипулации, интриги и един млад репортер от "Ню Йорк Таймс", който е може би единственият човек, който може да помогне на Сюзи да излезе жива от тази ситуация. 

Усещането, което този трилър създава, е постоянен съспенс, каращ те да продължаваш да прелистваш, докато не стигнеш до самия край. 

Марк Леви е един от най-четените съвременни френски автори. Още с първия си роман "Ами ако това беше истина", го прави известен. 

Книгата е екранизирана през 2005 г, преведена е на около 40 езика и е издадена в 35 страни. След този голям успех писателят се установява в Лондон, а по-късно - в Ню Йорк. Следват още 15 романа, всяка година по един, десетина от които преведени в България.

Освен първият му роман на български език са излезли още книгите "Къде си", "Седем дни за цяла вечност", "Следващият път", "Да Ви видя отново", "Децата на свободата", "Всички онези неща, които не сме си казали", "Първата нощ", "Първият ден".

Ако искате да се впуснете в приключението на "Чувство, по-силно от страха", ние ви предлагаме шанс да спечелите от нас книгата, като участвате в съвместната ни игра с издателство Колибри. Отговорете на нашия въпрос с публичен фейсбук коментар под новината и ще участвате в томболата за романа.

Ето го и нашият въпрос: 

Как се казва смелият репортер на "Ню Йорк Таймс", който помага на Сюзи Бейкър?

А) Андрю Стилман
Б) Даниел Блейк
В) Питър Стивънсън

Победител в играта е Павел Петров, който отговори правилно на въпроса ни.