Slash feat. Miles Kennedy & The Conspirators забиват на родна земя на 29 юни

След като направи едно великолепно шоу през 2013 г. в България Слаш е решил да се завърне с за още един концерт с Майлс Кенеди и The Conspirators - на 29 юни в зала "Христо Ботев", съобщи радио Z-Rock.

Концертът 

Slash feat. Miles Kennedy & The Conspirators пристигат у нас в състав: Слаш (китара), Майлс Кенеди (вокал), Брент Фиц (барабани) и Тод Кърнс (бас). 

Очаква се концертът да бъде едно от най-силните рок събития на идващото лято, като музикантите ще изсвирят песни от последния албум на бандата, както и някои от най-големите хитове на Guns N'Roses, Velvet Revolver, Slash's Snakepit и много други.

За подгряващ изпълнител е избрана българската пънкрок легенда Милена.

Билети

Билети за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на "Тикетпро" в цялата страна, като ценовите категории са следните: промоционална цена за първите 200 билета - 55 лв.; редовна цена на билетите до деня на събитието - 65 лв., и в самия ден - 70 лв.

Слаш е един от най-великите китаристи на всички времена, познат на цял свят с уникалните си сола. За своята 30-годишна кариера той е оставил трайна следа в рока с легендарните си банди Guns N'Roses, Velvet Revolver, Slash's Snakepit и още редица солови проекти.