Решение може да се окаже методът "мезотерапия"

На този свят съществуват множество много по-лоши неща, но косопадът е проблем с огромно социално значение. Каквито и да са причините, косопадът е проблем с неприятни последици, засягащи и жени, и мъже. Косата е индикатор за общото ни състояние - когато нещо с нея не е наред, е добре да намерим причината.

За същински проблем, който изисква лекарска намеса, говорим, когато сутрин по възглавницата има повече от 50 косъма. За всякакви безпокойства, свързани с разреждане на косата, можете да се обърнете към специалистите от клиника "Дерма Елит".

Там ще диагностицират проблема, ще предпишат лечение и ще ви консултират какъв резултат да очаквате.

Лечението на косопада винаги трябва да се провежда от лекар специалист и да бъде комплексно.

В клиника Дерма Елит" имат натрупан опит в разработване на най-успешния метод при лечение на разреждането на косата - мезотерапията.

Мезотерапията е метод, при който в засегнатите участъци се инжектират различни съставки и те стимулират процесите, имащи онвошение към естествения растеж на косъма.

Методът дава отлични резултати при ефлувиум (разреждане на коса при жени) и забавя андрогенния косопад при мъже.

В "Дерма Елит" работят с Haircare на френската компания Revitacare - най-добрият продукт за мезотерапия на коса, отличен на естетичния конгрес в Монако тази година.

Неговата формула е уникална и действа разнопосочно при косопад. Той съдържа аминокиселини - аргинин, глутамин, глицин и орнитин, които съживяват космените фоликули и имат ключова роля при метаболизма на клетките и растежа на косъма. Други важни съставки са цинк и цистеин, които са основни компоненти в кератина, който изгражда косъма. Инжектирани директно в скалпа, те спомагат за стабилизирането на косъма и израстването на по-жизнена и здрава коса.

Стимулацията на космения растеж се осигурява от наличието на витамини от група В - те обновяват и регенерират космения фоликул.

Инжектирането на Haircare влияе и върху синтеза на основни мастни киселини, които подхранват и хидратират космения фоликул и така предотвратяват изсушаването на косъма и появата на пърхут.

Haircare е съвършено нов продукт за инжекционна мезотерапия. Той съдържа коктейл от естественни, нетоксични компоненти в ефективна концентрация.

Третира загубата на жизненост, изсушаването и омазняването на скалпа, както и проблемите с растежа. След терапия по определена схема се наблюдава ревитализация на скалпа в дълбочина. Косата придобива повече блясък и се стимулира растежът, докато се забавят и третират процесите, свързани с косопада.

В "Дерма Елит" ще ви консултират дали и как можете да комбинирате мезотерапия с медикаментозно лечение при нужда, както и какви козметични продукти да използвате.

Доверете се на своя лекар дерматолог за красива и здрава коса.

Източник: Nie-Jenite.bg