Какво се случва в третия сезон на сериала, който тръгва от 16 юли по Би Ти Ви синема

След едно лудо и изпълнено с музика лято "Революция Z" тръгва отново на училище. Но ситуацията вече е коренно различна - Ани е част от нова група, с която бързо печели вниманието в интернет, докато Тино я чака с нетърпение и със същата силна любов. Но въпреки усилията си да я направи отново щастлива, китаристът ще получи доста неприятна изненада...

За Фипо събитията с Криси се развиват повече от добре през последните месеци. За сметка на това Мира се държи странно - изгубила се е за цяло лято и е променила външния си вид.

Но и големите в "Революция Z" не са скучали през почивните дни. Докато Савов (Юлиан Вергов) се е отдал на страстна авантюра, която поглъща всичките му сили, Цеков (Георги Кадурин) и Пешева (Стефка Янорова) подготвят схемата "Путин-Медведев" за предстоящото управление на 197-о СОУ. 

Дали обаче математичката със стройната фигура и хладна красота ще се съгласи да се откаже от поверената й власт в името на любовта? Голяма новина ще съобщи и Димитрова (Силвия Петкова) - през изминалото лято е открила пътеводната си светлина и смята да я интегрира изцяло в професионалния си живот. 

Този месец младите звезди на сериала - Иван Тишев, Джулия Бочева, Иван Иванов, Мона Недева, Никола Стоянов и Христо Михалков - се включиха и в концертите от турнето The Voice of Summer. Финалът му е тази сряда на варненската Алея първа при Южния плаж, точно след излъчването на първия епизод от новия сезон.

Групата вече има няколко музикални отличия, вкл. годишната награда на "БГ радио" за най-добра песен - "Аз искам".