Флорида се очертава като топ дестинация за семейни ваканции.

Хотел Floridays Resort Orlando, в близост до Walt Disney World Resort, е определен от TripAdvisor за най-подходящия за семейни ваканции хотел в Съединените щати.

С дневна, трапезария и напълно оборудвана кухня, хотелът позволява на гостите си да приготвят сами храната си в апартамента. За целта комплексът е оборудван с няколко магазина за хранителни стоки, които допълнително улесняват клиентите при избора им на покупки. Също така, в случай че гостите пожелаят, винаги могат да се обадят по телефона и да поръчат точните продукти, които искат да видят в хладилника си, когато се настанят в луксозния апартамент.

В действителност, престоят във Floridays Resort Orlando може да бъде описан като продължение на семейния живот у дома, тъй като в апартамента има всичко, което една двойка би купила за собственото си жилище. Огромен плазмен телевизор, интернет, електронни игри и два лаптопа са сред оборудването на стаята в хотела.

Като се има предвид че Флорида е сред местата в САЩ, в които има най-много зеленина и паркове, за никого не е изненада, че в класацията за най-добри хотели за семейна ваканция в Щатите тази дестинация категорично преобладава, пише БГНЕС.

Виж топ 10 в подреждането на TripAdvisor:

10. Disney`s Animal Kingdom Lodge в Орландо, Флорида

9. Howard Johnson Anaheim Hotel and Water Playground в Анахайм, Калифорния

8. West Inn & Suites Carlsbad в Карлсбад, Калифорния

7. Rocking Horse Ranch Resort в Хайленд, Ню Йорк

6. Best Western Premier Saratoga Resort Villas в Кисими, Флорида

5. Red Jacket Mountain View Resort в Норт Конуей, Ню Хампшър

4. Candy Cane Inn в Анахайм, Калифорния

3. Disney`s Wilderness Lodge в Орландо, Флорида

2. Woodloch Pines Resort в Холи, Пенсилвания

1. Floridays Resort Orlando в Орландо, Флорида

Източник: Woman.bg