Класация на най-продаваните игри, технологични джаджи и сувенири у нас

Ако предпочитате да пазарувате игри, вместо да ги търсите от пиратски източници, значи има голям шанс любимото ви заглавие да е в класацията на 2016 г., съставена от единствената специализирана верига от магазини за компютърни и видеоигри у нас.

Ето какво съдържа списъкът с най-популярните продукти от каталога им за отминаващата година:

- Игри

FIFA 17
Най-добрият спортен симулатор на тази година се отличава с уникално реалистична визия и великолепни механики, които съчетават достъпност и дълбочина, способни да угодят на всички - от най-малките играчи до заклетите геймърите. Критиката и феновете са единодушни, че FIFA 17 е най-доброто попълнение в поредицата до момента.

Diablo III

Доказан хит, който може да задържи вниманието на геймърите с години, без значение каква игрална платформа са предпочели. Играчите се завръщат към Diablo III отново и отново, увлечени в мултиплейъра, обещанието за още по-добра екипировка за героите им и множеството редовни добавки към познатите режими.

World of Warcraft: Legion

Най-популярната масова онлайн игра на всички времена, запазила водещата си позиция в жанра вече цели 12 години, е привлякла в редиците си над 12 млн. играчи, а тази година беше екранизирана и за голям екран.

Виж още: Warcraft: Началото - филмът, играта и най-големите й фенове

И макар филмът на Дънкан Джоунс да не получи очакваните възторжени отзиви, светът на Азерот си остава мястото, където всеки геймър може да намери онова, което търси - да остави делничната скука зад гърба си.

Overwatch

Blizzard са всеизвестни с факта, че не допускат грешки - и дори когато решат да предложат на почитателите си игра в жанр, над какъвто студиото не е работило до момента, го правят по най-добрия възможен начин. Култови персонажи, неповторими онлайн схватки, адреналин и геймплей, в който всеки играч е важен за победата на отбора - Overwatch се смята за явление, което вече е преминало отвъд границите на гейминга, като е разгърнало изживяването в поредица комикси и късометражни филми.

Uncharted 4: A Thief's End

Играта размива границата между геймплей и игрално кино и е флагман за водещата платформа на пазара, като налага стандарти, с които всички трябва да се съобразяват в бъдеще.

- Хардуер и периферия:

Геймпадовете от DualShock 4 серията за PlayStation 4

Великолепният игрален контролер за най-популярната платформа на българския пазар. С хитови заглавия като FIFA 17 или Diablo III Reaper of Souls: Ultimate Evil Edition, които позволяват четирима души да играят на една и съща конзола, наред с разнообразния визуален облик на контролерите, с по нещо за всеки индивидуален вкус, DualShock 4 е идеален подарък за запалените геймъри.

PlayStation 4 Slim

По-безшумна, по-стилна и по-компактна, конзолата PlayStation 4 Slim е водещ избор за много играчи, които тепърва ще пристъпват във виртуалните светове на "Сони". Не мислим, че има геймър, който е останал разочарован от подобен подарък.

Подложка за мишка SteelSeries QcK

Изработена от материали с най-високо качество, гарантиращи точно и постоянно плъзгане, SteelSeries QcK има специално проектирана гумена основа и тя позволява стабилност независимо от повърхността, върху която е поставена подложката. Отличен избор за PC играча, усвоил до съвършенство контролната схема от клавиатура+мишка.

PlayStation 4 Pro

Най-добрата ревизия на PlayStation 4 предлага по-добра производителност, по-наситени цветове, по-добро охлаждане и поддръжка на актуалната 4К резолюция.

Геймпад Thrustmaster GPX

Универсалният контролер за всички играчи, които са се спрели на Xbox 360 или PC. Официалните лицензи гарантират, че няма заглавие, което да има проблеми с контролера, а удобният дизайн го превръща в продължение на ръцете и рефлексите.

- Сувенири:

Фигура на Неймар от Soccerstarz серията

Ръчно изработена миниатюра с височина 5 см, лицензирана от ФК "Барселона" като гаранция за максимална автентичност.

Ключодържателите на Minecraft

Minecraft е игрален феномен без аналог, потопил милиони геймъри в уникалната си вселена. Съвсем логично е същите тези геймъри да задържат в реалността спомен за виртуалните си подвизи, а тези ключодържатели се оказват любимия трофей за българските фенове.

Minecraft книга - Наръчник за водене на битки

В Minecraft никога не сте сами и опасността от вражеско нападение ви дебне непрекъснато и навсякъде. Ще оцелеете ли? Oфициалният "Minecraft: Наръчник за водене на битки" обещава да ви научи на всичко, което трябва да знаете, за да се защитите от враждебно настроени чудовища и други играчи. Изданието е не само луксозно, но и пълно с полезни съвети.

Чаша Portal - Aperture Laboratories

Феновете на придобилите култов статут пъзел игри Portal и Portal 2 знаят, че тортата е лъжа, но пък тази колекционерска чаша е повече от истинска. Остава единствено въпросът дали кафето или чаят ще се изливат вечно през този портал, ако сте разрешили правилно загадката...

Фигура на Кайло Рен от серията Funko POP

Много фенове се питаха кой точно се крие зад маската на мистериозния нов злодей от "Междузвездни войни: Епизод 7", но други решиха да просто да приютят тъмната страна на Силата в домовете си. Пък било то и във възможно най-сладурския вариант на злокобния Кайло Рен.

Източник: "Пулсар"