Пет инча, четири ядра.

Големите смартфони са скъпи, нали така? "Гигантски дисплей" и "процесор с четири ядра" са характеристики, които крещят "скъпо" дори само написани на хартия. От друга страна, защо да се примиряваш с по-малкия телефон и неговите по-малки възможности? Мащабният световен пазар за "умни телефони" би трябвало да предлага нещо по средата между големите възможности и цената, която ти е комфортно да платиш.

И той го прави, благодарение на Lenovo A680.

"Леново" е най-бързо развиващата се компания за смарт устройства в света. Тъй като у нас е позната основно с преносимите си компютри, очакванията към смартфона на китайския гигант едва ли биха били огромни. Но очакванията, за щастие, могат да бъдат надминати.

Lenovo A680 прави именно това. Масивният 5-инчов дисплей впечатлява веднага. Дизайнът не е революционен, телефонът е чисто черен. Просто широк обсег на действие, който реагира безотказно, благодарение на мощния 1.3 Ghz четириядрен процесор.

Lenovo A680 е екипиран с 5 MP камера, а батерията му може да издържи 24 часа в режим на нонстоп разговори. Максимална функционалност и издръжливост, съчетани в едно.

За първи път на родния пазар, смартфонът флагман на "Леново" се намира ексклузивно в "Мтел" на цена 1 лв. месечно с "Мтел Трансфер XL". Цената, която ти е комфортно да платиш.