Компанията за малки потребителски кредити с атрактивна томбола за клиенти по повод Коледа и Нова година

С наближаването на предстоящите Коледни и Новогодишни празници еуфорията за плановете ни как да зарадваме своето семейство и приятели става още по-голяма. Празничните емоции, добре прекараното време с близките и правилните подаръци определено могат да се случат благодарение на продуктите и специалната коледно-новогодишна томбола за клиенти на финансовата институция "Изи Кредит".

Компанията продължава линията на атрактивната си маркетингова кампания, поставяща акцент върху нещата, които често ни се случват, както и върху онези, които могат да се случат много по-добре, ако им повлияем по определен начин. 

Специално по повод предстоящите коледни и новогодишни празници "Изи Кредит" провежда томбола за своите клиенти. Всеки потребител, който вземе кредит от "Изи Кредит" в периода от 1 до 31 декември 2015 г. може да участва в томбола за спечелване на LCD телевизор

За да научиш повече за атрактивните предложения на "Изи Кредит", посети сайта на компанията www.easycredit.bg или се обади на телефон 0700 18 100 (без допълнително таксуване). 

За "Изи Кредит"

"Изи Асет Мениджмънт" АД, или "Изи Кредит" (Easy Credit), както е по-известна чрез търговското си наименование, е основана през 2005 г. и е водеща компания в България в небанковите потребителски кредити, отпускани в дома на клиента.

Продуктите на "Изи Кредит" са съобразени изцяло с персоналните желания и потребности на клиентите на компанията: Easy Credit, Кредит Пенсионер, Easy Month и Easy Max, които се отпускат в дома на клиента от кредитните консултанти на "Изи Кредит" и в "Български пощи", които са достъпни в над 2000 пощенски клона.

Източник: Easy Credit