Наградата за победителя в "Биг брадър All Stars" e автомобил

След като живяха близо месец сред виповете, тризначките Вяра, Надежда и Любов посрещнаха 10 нови съквартиранти. В първия All Stars сезон на риалити шоуто у нас двама ще напускат Къщата всяка седмица в предаванията на живо в понеделник и сряда.

Фотогалерия: Къщата на "Биг брадър 2012" - най-луксозната досега

Освен българските лица от първите три издания на "Биг брадър", в Къщата влязоха и двама македонци.

Никола Настески (Лестер) e на 22 години, студент и манекен от Скопие, участвал в балканското издание на "Биг брадър". Обича да играе футбол и да тренира във фитнеса. Не се отказва, докато не постигне целта си. Надява се в Къщата да срещне красиви момичета и да се забавлява.

Цеце Орешкова също е манекенка, на 24, участвала в риалити формата Fashion Stage. Обича да готви, чисти и танцува. Иска да има международна кариера, което е и целта на влизането й в родното риалити. В Къщата иска да докаже, че македонците и българите са близки народи. Мечтае да я запомнят с нейната добрина и искреност.

Първа прага на Къщата отново пристъпи Стойка Стефанова от "Биг брадър 1" (2004 г.) с тайна мисия - да се прави на примадона. Ако на въпроса коя е най-голямата примадона сред тях, всички гласуват за нея, тя ще спи в президентския апартамент с избран от нея съквартирант и ще получи имунитет за една седмица. В случай на неуспех обаче седмичният бюджет на Къщата ще бъде драстично намален.

Фотогалерия: Преди и сега - звездите на новия "Биг брадър All Stars"

Стойка, която в шоуто си спечели прякора Пипирудата, днес е на 33 години, работи като актриса и асистент режисьор. Вярва, че човек може да постигне всичко с отдаденост и труд. Интересува се от сценични изкуства, планински туризъм, здравословно хранене, колоездене и плетива. Казва за себе си, че е амбициозна, пряма и честна. Чувства се горда със семейството си, мъжа до себе си и своите артистични проекти.

Отново съквартиранти станаха още двама от дебютния сезон на риалити шоуто у нас.

Найден, Стойка и Димитър от "Биг брадър 1" днес

Димитър Казълов (Дими) днес е на 49 и има малък частен бизнес в сферата на услугите. Строителството и градинарството са неговата стихия, разтоварва се с разходки сред природата, риболов и телевизия. Влиза отново в шоуто, за да провери дали пак ще бъде изгонен първи, както и от любопитство - интересно му е кои са останалите и как са се променили онези, които познава. В Kъщата ще се опита да бъда контактен и дружелюбен.

Найден Найденов, или просто Нед, вече е на 32 години и има зад гърба си и участие в танцувалното "ВИП денс". Казва, че в това издание на "Биг брадър" ще се опита да не бъде толкова краен. След изгонването му от Къщата първия път е преосмислил поведението си и е преценил, че не бива да бъде импулсивен и емоционален до такава степен. Участието тогава му е помогнало да сбъдне една истинска мечта - да направи собствено тв предаване.

От втория сезон на "Биг брадър" (2005 г.) влезе победителят - 32-годишният Мирослав, запомнен с любовния триъгълник, в който го вкараха вече бившата му съпруга Елена и съквартиранта им Мариян.

Миро от "Биг брадър 2" днес

Мотото му е "Винаги бъди себе си и ще бъдеш оценен." Описва се като висок, строен, и усмихнат, но признава, че му е трудно да говори за себе си. Целта му в шоуто ще е да стигне до финала, защото го приема като всяко друго състезание в живота.

В "Биг брадър All Stars", по подобие на Багата и Златка Димитрова във ВИП изданието, има друга бивша двойка, която риалити шоуто събра отново.

Ръгбистът Борислав Борисов (31 г.), по собствените му думи "дисциплиниран, харесван и весел", се засече снощи в Къщата с някогашната си изгора Лиляна Ангелова. Днес тя е на 29 години и работи в семейната фирма на родителите си, а е отново в Къщага, за да се покаже в своето ново "аз" - по-сериозна и улегнала, както и защото има нужда от разнообразие и нови емоции.

Освен тях и тризначките, третият сезон (2006 г.) вкарва в звездното издание на "Биг брадър" и Пацата - Панайот Кючуков. На 29 години, понастоящем той е изпълнителен директор на футболен клуб "Гълъбово". Описва се като интересен, непредвидим, скандален и различен; мечтае всички да го познават и коментират. 

Панайот, Лиляна и Боби от "Биг брадър 3" днес

След участието си в риалити шоуто Панайот се занимава с музика, като работи с попфолк певеца Константин (победител в първия "ВИП брадър"), а впоследствие става президент на футболния клуб на Гълъбово и дори отваря собствена дискотека в града.

Амбицията му е след това негово участие в шоуто публиката да го помни поне още 20 години и хората да не спират да говорят за него. Как ще го постигне? Част от стратегията му е да бъде най-активният участник във формата.

В All Stars сезона има и звезда от музикално риалити: поппевицата от X Factor Александра Апостолова (Сани), на 31 години.

Финалистката в миналогодишния първи сезон e на мнение, че печели любовта на публиката с непринуденото си поведение и искреност.  Признава, че понякога хората я смятат за сурова и надменна, но всъщност е много състрадателна и обича да помага.

След X Factor е станала по-уверена в себе си и е разбрала, че е в състояние да се пребори с почти всички свои страхове. Констатира, че музикалният риалити формат й е дал страхотен старт в кариерата, но в личен план е станала доста по-затворена.

Влиза в Къщата, защото има нужда от предизвикателство и промяна, и обещава да бъде просто себе си - успешна стратегия, която вече е проверила.