Босненската банда гостува отново в България

Може бандата да е босненска, но ние си я приемаме като наша. Довечера (29 август) очакваме Dubioza Kolektiv да избухнат по обичайния за тях начин и да натресат на главите ни едно великолепно шоу, изпълнено с много усмивки, еуфория и модерна балканска музика.

Билети за шоуто все още могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim (на цена 25 лв.) или на място пред клуб "Маймунарника", където ще се проведе концерта (на цена 30 лв.).

Пропуски се продават още на касите на "Строежа", "Маймунарника", в "Пикадили", "Германос", "Офис 1", "На тъмно", Usit Сolours, "Технополис", "Техномаркет", OMV, Билетен център НДК, "Арена Армеец".

При предното си гостуване Dubioza Kolektiv направиха две поредни вечери концерти в Mixtape 5, а през деня между двете изпълнения, направиха още един свободен лайф в подлеза на Софийски университет. Групата щедро раздава добро настроение и не е чудно, че тази година буквално завладя сцените в Европа.

Музиката на Dubioza Kolektiv е малко или много със социална насоченост. Те критикуват явните несъвършенства на системата, арогантността на властимащите и големите и силни държави. Освен това групата често взима участия в различни социални протести. Въпреки това го правят по начин, който носи на феновете щастие и много танци.