Вицепремиерът Даниела Бобева е отличена от сп. Business Lady като най-успешната дама за 2013 г. в категория "Държавна администрация"

Лауреатката има над 15-годишен опит в държавната администрация. Кариерата й започва през 1991 г. в Министерството на социалните грижи. 

През годините Даниела Бобева е заемала ръководни постове в различни държавни институции, сред които БНБ, Министерския съвет, Агенцията за чуждестранни инвестиции. През 1997 г. е била министър на търговията и външноикономическото сътрудничество. Притежава и международен опит - в Черноморската банка за търговия и развитие в Солун и в Организацията за икономическо сътрудничество и развитие със седалище Париж. В момента е заместник министър-председател по икономическото развитие в правителството на Пламен Орешарски.

Церемонията за връчване на третите годишни награди е на 25 март от 19 ч. в "Кемпински хотел Зографски". Събитието има за цел да отличи и възнагради усилията на българската жена в различни сектори от обществения, икономическия и политическия живот на страната ни, обясняват организаторите. 

Сред отличените тази година са още Виолина Маринова, Янка Такева, Мая Манолова, Мариана Печеян и Стефка Костадинова, които получават признание съответно в категориите "Банково дело", "Социална и обществена дейност", "Политика", "Предприемачество и мениджмънт" и "Спортен мениджмънт".