Певицата изпревари дуетната си половинка Рири, като натрупа половин милион почитатели повече и вече е звезда номер 1 във "Фейсбук"

Доскоро класацията се оглавяваше от Риана, но Шакира също събра над 86 млн. фенове в социалната мрежа, като броят им продължава да расте.

Виж още: Най-популярните звезди във "Фейсбук"

След като научи, че е станала най-харесваната знаменитост, латинозвездата отправи от леглото въздушна целувка за почитателите си. 

"Все още не мога да повярвам! Винаги съм искала да имам много приятели, но никога не съм си представяла, че ще са толкова много... 86 млн.!" - възкликва тя в първия пролетен ден, като благодари за подкрепата.

Виж още: Пике забранил на Шакира да снима клипове с мъже

Покрай новия си албум, който излиза тази седмица, колумбийската певица напомня активно за себе си и извън музикалните канали - безупречната й усмивка рекламира паста за зъби, а в клипа за популярна марка кисело мляко, заснет в Барселона, е използвана една от новите й песни, Dare (La La La).

Този сезон тя се завърна като треньорка в "Гласът" (The Voice) в САЩ и споделя пред камерите, че е пропуснала миналия сезон, за да обърне внимание на семейството си. Предишният й ангажимент в шоуто я остави практически без отпуск по майчинство - и с никакво време да влезе във форма след бременността.

Фотогалерия: Млади майки в отлична форма

Единственият спорт, с който се занимавала в миналото, като 12-годишна, била гимнастиката. Сега потенето на фитнес уредите я ужасявало, затова решила да ги замени с тренировки в различни спортове: тенис, баскетбол, футбол, колоездене, плуване, дори каране на ролери.

Тя демонстрира отличната си форма и от корицата на американското сп. Women's Health за април. Здравословният й режим изключвал спагетите и хляба за сметка на прясно изцедените зелени сокове. Понякога обаче съгрешавала с шоколад.