След летните серии Beach Banquet на "Какао бийч", COMMA Group представят своя нов проект - The Shure-Mure Sessions или както те го наричат – "Шуре-Муре". Специален гост на първото Shure-Mure ще бъде немският диджей и продуцент Даниел Борц!

Датата е 1 февруари (събота), а мястото отново е столичният клуб "Блендер". 

За да представим Даниел с няколко изречения и без да досаждаме с излишна информация, ще кажем, че той идва за първи път в България и влиза в световните класации със своя ремикс на парчето на James Blake - Limit to your lovе. 

Следват авторските продукции Can't Sleep at Night, No One, Boys 2 Men и изцяло нов албум - Patchwork Memories, от който специално внимание отделяме на парчето Spend the Night! Също така прави ремикси за Mario Basanov, N.E.R.D., Sebbo, Kolombo и др. 

Музиката му е силно повлияна от ню уейва на 80-те, уест коуст хип-хоп културата през 90-те и диското. Самият Даниел Борц (Daniel Bortz) споделя, че обича да експериментира в своите сетове - от дийп мелодии с нежни вокали през по-енергични тракове до... Уитни Хюстън! 

Началото на партито е в 23 ч. Гест-листата е валидна до 00,30 ч., а билети на цена от 15 лв. може да си намерите в мрежата на Ticketstream.bg и техните партньори от Mtel, ArtPoint, Office1superstore, Orange, ТехноМаркет, НаТъмно. 

Хората, закупили предварително билети, ще влизат с приоритет през отделна колона!

Събитието във "Фейсбук".