Офертата на "Макс" е за 4G мобилен интернет през смартфон

Телекомуникационният оператор "Макс" стартира нови промоционални услуги за 4G LTE мобилeн интернет с неограничен интернет и с 300 000 MB включен месечен трафик на максимална скорост (до 75/25 Mbps (сваляне/качване).

Услугите могат да бъде закупени само със СИМ карта или със СИМ карта и "Леново" смартфон със слот за две СИМ карти. По този начин потребителите получават достъп до супербързия 4G мобилен интернет на "Макс", както и възможността да използват своята настояща СИМ карта от друг оператор за телефония.

Новите тарифни планове Unlimited и Unlimited Smart са с продължителност една или две години на цени 31,90 или 34,90 лв. на месец, в зависимост от избрания период.

Промоционалните оферти са валидни за първите 10 хил. нови клиенти на "Макс", закупили услугите в периода между 10 юни и 10 август - или до изчерпване на количествата.

"Макс" вече има 4G LTE покритие в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Сливен, Плевен, Перник, Благоевград, Нови Искър, Костинброд, както и в курортните места Банско, Хисаря, Велинград, "Златни пясъци" и "Св. св. Константин и Елена".

Изпълнителният директор на "Макс" Нейчо Величков споделя: "Най-новите ни абонаментни планове с 300 000 MB трафик на максимална скорост са изключително подходящи за хората, които използват интернет за работа или забавление и не искат да се притесняват, ако надвишават своите лимити. Сега могат да ползват нашите услуги през смартфон с две СИМ карти и в същото време да имат под ръка достъп до най-модерните мобилни услуги."

"Макс" продължава да развива мрежата си с 4G покритие в страната и да разширява портфолиото от услуги за клиентите. Следващият важен момент за компанията е лансирането на модерни гласови и информационни услуги от следващо поколение, което се очаква да се случи в близките месеци.