Бизнес клиентите могат да избират между четири варианта на пакетните предложения

"Мтел", в партньорство с "Майкрософт", представя услугата Office 365 в рамките на технологичния форум Digitalk 2015 (21-22 май в Sofia Event Center), на който телекомът е генерален партньор.

"Конференцията DigitalK е доказателството, че дигиталният свят се променя с всеки изминал ден и всички ние трябва да сме в крак със световните тенденции. Затова партньорството ни с "Майкрософт България" ни дава възможност да предложим на пазара продукт, който отговаря на амбицията ни да предоставяме пълен спектър от телекомуникационни услуги и комплексни решения за бизнеса", коментира главният технически директор на "Мтел" Хорст Пертъл.

Office 365 комбинира най-популярните приложения от пакета Office 365, базиран на "облачните" технологии, с тарифни планове и устройства, предлагани от "Мтел".

Бизнес клиентите могат да избират между четири варианта на пакетните предложения: Mtel smart office, Mtel smart office combo, Mtel mobile office и Mtel fix office. В зависимост от избрания пакет те получават фиксиран или мобилен интернет, както и включени минути за разговори към всички мрежи, комбинирани с Office 365 плановете на "Майкрософт".

В допълнение, пакетите дават 1 TB пространство за съхранение на файлове, възможност за споделяне и съвместна работа върху документи, бизнес имейл с 50 GB размер на пощенските кутии, портал за управление на проекти и процеси, видеоконференции, информация за присъствие и др.

Предимство за ползващите някои от пакетите е наличието на винаги последна версия на традиционния Office пакет на всички свързани устройства, както и възможност да ползват "облачни" услуги като споделяне на обемни файлове с информация, работа по файловете в реално време от няколко потребители, аудио- и видео конферентни връзки, както и платформа за създаване на вътрешнофирмена социална мрежа. 

Според изследвания "облачните" услуги ще разгърнат пълния си потенциал в следващите няколко години, като тяхната значимост непрекъснато расте. Днес милиони по света използват "облака" като виртуално пространство, където всеки може да запазва файловете си онлайн, за да има постоянен достъп до тях от всяко място и по всяко време чрез интернет свързаност.

Източник: Мтел