Започна финалното отброяване до премиерата напролет

Финалът на снимачния период съвпадна с предварително планираната премиерна дата (11 юли), която след трагичната гибел на Пол Уокър бе изместена в началото на април 2015. Ролята, изпълнявана от него, довърши брат му - 25-годишният Коуди, който е каскадьор.

Видео: In memoriam: Пол Уокър във всичките си "Бързи и яростни"

"Нашето семейство е голямо и силно и никога няма да бъде цяло отново без Пол. Всички ние - които сме част от продукцията от самото начало, както и онези, за които седмата част е първа, - искахме да създадем нещо специално за него и за вас. Вярваме, че го направихме", пише в посланието, разпространено от екипа по повод финала на снимачния период.

"Истински почувствахме любовта и силата на нашите фенове по време на това приключение и благодарение на тях стигнахме дотук... - се казва още в текста. - Вие сте най-голямата част от нашето семейство."

"Имаше времена, в които не бяхме сигурни дали ще успеем да продължим или дали изобщо трябва. Но ви послушахме, вие ни вдъхновихте да продължим напред и да направим най-добрия филм от поредицата "Бързи и яростни".

Виж още: "Бързи и яростни" за отличен

Нашето "бързо" семейство е заедно от близо 15 години и през това време се умножи доста. От самото начало Вин е бил нашият лидер, който знае кое е най-правилното за продукцията в дъното на душата си. След като миналата година се наложи да преустановим снимките, Вин беше човекът, който отново ни събра и ни накара да се задвижим напред, когато най-много имахме нужда от това. Той ни доведе до днешния ден. 

Някои от нас са от самото начало. Вин, Мишел, Джордана и продуцентът Нийл бяха част от първата малка продукция, която беше заснета по улиците на Ел Ей. Върнахме се в града и за снимките на "Бързи и яростни 7" - и това се превърна в изключително емоционално завръщане за онези, които са израснали заедно от първите снимки до днес", разказват от екипа.

Мишел Родригес и Вин Дизел заедно в купето на автомобил в последния снимачен ден от "Бързи и яростни-7", юли 2014. Актрисата имаше връзка с топманекенката Кара Делевин, но посрещна лятото в мъжка компания - на актьора Зак Ефрон, спряган за най-новото й гадже