Мисли да осинови дете, не знае колко чифта обувки има, обича да не свиква с образа в огледалото, би записала аренби албум, понякога няма време да яде, но иначе съгрешава със солено и обожава работата си. Представяме ти Галена.

Истинското й име е Галя и е родена в град Смядово. На 28 години, зодия Близнаци. Завършва музикалното училище в Димитровград, когато е забелязана от Милко Калайджиев. 

На 22 юни 2009 г. ражда сина си Стефан. 

Има славата на най-иновативната попфолк звезда и не е грях да й завиждаш за гардероба. 

Интервюто ни с нея стана точно толкова очарователно, колкото е и самата тя. 

Приятно четене!

- Беше ли срамежливо дете? Играеше на кукли или тичаше с момчетата?

- Срамежлива - не мисля! От малка по семейни празници пеех пред всички гости, така че ми се наложи на ранна възраст да преодолея срамежливостта. Колкото до куклите и момчетата, и двете ми бяха интересни поравно, доста щуро дете бях.

- Ами сега, като родител, кое ти се струва най-голямото предизвикателство?

- Слава Богу, не съм сама във възпитанието и отглеждането на Стефан и досега предизвикателства не съм срещнала като родител. Пък и той е такова чудесно дете, не ми създава никакви главоболия. 

- Като предизвикателство в този смисъл приемам може би това, че искам малкия да живее в среда, изпълнена с обич и разбирателство, да го възпитам да бъде добър и сърцат, и се старая много да постигна това.

Galena-v-meksiko

Галена, Галин и синът им на ваканция в Мексико

- Ти си истински пример как майчинството не пречи на кариерата на една жена. Мислиш ли за второ дете?

- Благодаря! Мисля, да. Млади сме, имаме много време пред себе си, така че със сигурност и това ще се случи. При всички положения Стефчо ще има братче или сестриче. Дори бях споделила в няколко интервюта, че обсъждаме и темата за осиновяване на дете, тъй като смятам, че съм готова за такава огромна отговорност, но времето ще покаже кога и как ще се случат нещата.

- Колко рокли и колко чифта обувки имаш (приблизително)? Кои смяташ за най-голямото си шопинг съкровище?

- Не мога да кажа, много са. Просто работата ми го изисква, а и отделно като всяка жена и аз обожавам шопинга. Всички вече знаят за страстта ми към красивите обувки, та ако трябва да определя най-голямото си шопинг съкровище, със сигурност ще са обувки. Но си ги обичам всички, така че няма да го направя (смее се).

Galena-s-nay-seksapilnite-obuvki-na-sveta

Галена на участие, обута в най-сексапилните обувки на 2012-а, дело на Christian Louboutin.

- Ти си в нашия Топ 5 на най-добре облечени български звезди, може би заради предпочитанията ти към марки, които не са толкова популярни у нас, но са на върха на световната мода. Осмели да работиш със стилист, докато у нас на почит е все още кичът. Не се ли страхуваше, че феновете ти няма да те разберат? 

- Може и да го е имало този момент на страх, да, но сега след като резултатът от работата ми със стилист е налице, мога да кажа, че определено беше крачка в правилната посока. Е, разбира се, има и хора, които ме обвиняват за разни неща, но целта ми определено не е да се харесвам на всички. 

- При нас го има този парадокс, че ако се появя повече от няколко пъти с един тоалет, веднага се почват едни приказки по мой адрес, пък после не съм си знаела роклите, прахосвала съм пари (смее се)

- Добри изключително много ми помага и изцяло се грижи за начина, по който да изглеждам, за да мога да се концентрирам над работата си, и смятам, че така трябва да бъде. Така е по цял свят, радвам се, че и в България последните години навлиза тази тенденция.

- Променяла си драстично прическите си, уголеми бюста си, сменяш рязко (и успешно) стила си... има ли обаче нещо, с което не би експериментирала във визията си?

- Не искам да се заричам... Аз нямам никакъв проблем с резките промени във визията си, дори смея да твърдя, че лично на мен ми доставят удоволствие. Не го правя само заради това, че в нашия бизнес постоянно трябва да изненадваме във всеки един аспект, а и самата аз обичам да нямам време да свикна с образа в огледалото. Забавно е, интересно е и за мен, и за почитателите ми.

Galena-v-kadar-ot-mnogo-mi-otivash

Галена в кадър от "Много ми отиваш"

- Винаги ли работиш с едни и същи хора? Би ли дала шанс на тепърва прохождаш режисьор или композитор например?

- Имам си изграден екип и това спомага нещата да се получават добре. Те знаят какво искам, аз знам как да го поискам. Но конкретно за режисьори и композитори - разбира се, даже го правя често през последните три-четири години. Все пак в нашия жанр има една шепа хора, които творят, и е добре да се появяват нови имена със свежи идеи. А това няма как да стане, ако аз и колегите ми не им даваме шанс.

- Следиш ли някой от риалити форматите в момента?

- Нямам много време, ако случайно нещо засека по телевизията в редките случаи, когато съм вкъщи вечер.

- Какво научи от участието си в "Денсинг старс"?

- Че танцът, както всяко друго красиво изкуство, изисква зверски много работа и подготовка. Общо взето навсякъде в живота е така - ако искаш перфектен резултат, са необходими страшно много труд, дисциплина и любов към това, което правиш. Аз работя на този принцип.

- Ако участваше в "Като две капки вода", кого би имитирала с най-голямо удоволствие?

- А, това ми е най-любимото риалити в момента. Забавлявам се много, когато го хвана. Мислила съм по този въпрос, но не знам. Със сигурност би ми било интересно да се превъплътя в образ, който е далеч от моя собствен като артист. Все пак да ме затруднят, да има предизвикателство.

Galena-v-pak-li

- Имаш доста парчета, които излизат от рамките на попфолка. Би ли записала албум в друг стил, например аренби? 

- Бих да, макар че в България хората обичат да слагат рамки на всичко и всички и почитателите на аренби стила трудно биха възприели Галена да им пее аренби, без значение колко ще се постарая или колко добър продукт бих предложила. 

- Аз обичам да слушам всякаква хубава музика и дори често поздравявам хората по мои участия с песни на колеги от други жанрове, това за мен не е никакъв проблем.

- 100 Кила се включи в твое изпълнение по време на годишните награди на телевизия "Планета". Как се роди идеята? Планирате ли нещо съвместно занапред?

- Страшен е Килата! Той често гостува в нашия клуб в Търново и прави голям купон, хората му се радват много. Попитах го, той се съгласи, публиката в Зала 1 се изкефи и показа, че е толерантна към всички изпълнители, за което им благодаря. Занапред ще видим какво ще ми хрумне (смее се).

Galena-v-roklya-g-spot

Галена в рокля от първата й колекция G Spot | Galena for Beyond

- Ако трябва да започнеш кариерата си от нулата, би ли повторила всичко дотук?

- Бих, да. Всичко, което ми се е случило, ме е направило човека и изпълнителя, който съм днес. Доволна съм от всичко, което съм постигнала, знам какво ми е коствало и се гордея със себе си.

- Има ли песен или постъпка в кариерата си, за които съжаляваш?

- За лично мои постъпки не съжалявам, за някои неща, които са се случили, и които не зависеха от мен - може би малко. За песни пък изобщо. За времето си всяка песен е стояла адекватно. Всеки проект, който съм представяла пред публиката ми, е помогнал да изградя музикалния стил на Галена днес.

- Имаш перфектно тяло. Как го поддържаш - спорт, диети или е резултат на хубави гени?

- Ех, иска ми се да кажа, че е толкова лесно и всичко е гени. Напротив - глад, лишения, фитнес и други такива ужасии (смее се). Често ме питат каква е тайната ми, как съм отслабнала толкова. Всъщност не знам дали хората осъзнават какъв живот водим ние. Спим малко, кръстосваме страната и чужбина ежедневно, понякога нямам време дори да ям, на сцената изразходвам много енергия. Всичко това допринася да съм слаба. Но и доста време прекарвам във фитнеса, тъй като едно слабо тяло невинаги означава красиво тяло.

Galena-v-mnogo-mi-otivash

Галена в "Много ми отиваш"

- Бийонсе съгрешава с пица, ти с какво?

- Галена съгрешава със солено.

- Слушаш ли си песните в колата или вкъщи? И изобщо каква музика слушаш? 

Когато работя по дадена песен - да, в колата, вкъщи, навсякъде я слушам. Когато стане готова и я представя пред публиката, тогава само я изпълнявам. 

- Както казах, обичам всякаква хубава музика. В колата например слушам едно радио за БГ музика, по което се пускат както съвременни неща, така и песни отпреди много години. Понякога си харесвам някоя песен от световната музика и я слушам непрекъснато. Последно ми се случи с Casablanca на Low Deep T.

- Би ли се пробвала като водеща на предаване, подобно на свои колеги?

Ами бих, макар че и това не е лесно. Бях гост-водещ в "Шоуто на Слави" за една вечер и трябва да ви кажа, че е доста стресиращо. Някой ден след години може да се замисля за нещо подобно, но сега не. Прекалено заета съм с музиката и обожавам работата си, отдадена съм й изцяло.

- Благодарим за отделеното време и успех!

- Благодаря ви и аз!

Виж още каква е Галена в кухнята в интервюто й за Kulinaria.bg.
0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook

За Галена:

попфолк певица