Културистът мачка бирени кутийки на кастингите за "Великобритания търси талант"

Британското "... търси талант" е вече в 11-ия си сезон и немалко от участниците пробват късмета си за пореден път. Сред тях отново е и Митьо Крика, който неотдавна разбиваше дини с главата си в друго тв риалити на Острова.

На кастинга, който остана неизлъчен в основното предаване по Ай Ти Ви, българският културист добави към дините собственоръчно смачкани бирени кутийки.

Номерът му впечатли журито и го изпрати на следващия кръг с три пъти "Да" от Саймън Кауъл, Дейвид Уолямс и Аманда Холдън. Единствено Алеша Диксън го удостои с "Не" - и определи колегите си арбитри като "луди".

42-годишният Димитър Ходжев, който у нас е участвал и в островното риалити "Сървайвър", не е първият българин на сцената на "Великобритания търси талант".

Видео: Българка спря дъха на Великобритания

Въпреки че се класира за полуфиналите, фитнес инструкторът обаче отказа да продължи напред, защото го чакат по-важни проекти, които пази в тайна, уточнява "Монитор". Според вестника отказът му бил изненадващ, тъй като се подготвял за шоуто цяла година и в един момент дори получил тежко артритно възпаление на пръстите.