Трейлър за късометражния филм, който събира отново повечето герои на романтичната коледна комедия от 2003 г.

"Наистина любов" (2003) е сред най-обичаните коледни комедии на всички времена, а сега се сдоби и с продължение, макар и едва 10-минутно.

Късометражното филмче Red Nose Day Actually е заснето за благотворителната инициатива Comic Relief, чийто основател е сценаристът и режисьорът Ричард Къртис ("Четири сватби и едно погребение", "Нотинг хил", "Дневникът на Бриджит Джоунс").

Сюжетът на оригинала преплиташе историите на девет двойки. От звездите сега отсъства само Ема Томпсън, която още не е прежалила екранния си партньор Алън Рикман, починал в началото на миналата година.

Виж още: 14 филма, с които ще запомним Алън Рикман (1946-2016)

Андрю Линкълн, днес главно действащо лице в сериала "Живите мъртви", Кийра Найтли и Чиуетел Еджиофор, Хю Грант и Мартина Маккътчън, Лиъм Нийсън, екранният му син Томас Сангстър ("Игра на тронове") и порасналата Оливия Олсън, Колин Фърт и Лусия Монис, Роуън Аткинсън и Бил Най обаче се завръщат - близо 15 години по-късно.

Трейлърът е вдъхновен от незабравимата сцена, в която героят на Линкълн прави безмълвно обяснение в любов пред съпругата на най-добрия си приятел. Персонажите на Найтли и Еджиофор обаче изглежда все още са женени - поне така загатнаха на задкулисен кадър от снимачната площадка.

Би Би Си 1 излъчва "Наистина любов 2" на 24 март в телевизионния Red Nose Day, който по традиция включва хумористични скечове и пародии с някои от най-големите британски звезди. За трета поредна година към инициативата се присъединява и американската Ен Би Си, но на по-късна дата.

Припомнете си и трейлъра на оригиналния филм...