Родителите му заслужават "Оскар", задето са го кръстили с това име, убеден е тв водещият Джими Кимъл, а Елън Дедженъръс отново въвлече актьора в "игра на имитации"

"Привет, името ми е Куин Латифа!... Здрасти, казвам се Скалата!... Здравейте, насреща ви е дипломиран счетоводител, Дейвид Уайнстийн!... Йо-Йо Ма - така се казвам"...

Актьорът, номиниран за "Оскар" с ролята си в "Игра на кодове", отива на среща в затъмнен бар и пробва да се представи на човека отсреща с десетки нови имена - включително на известни личности, дори женски...

Хумористичният скеч бе излъчен зад Океана във вечерното токшоу на по-добрия Джими Кимъл Jimmy Kimmel Live.

Няколко дни по-рано Къмбърбач гостува и в предаването на Елън Дедженъръс, където водещата го накара да имитира - за пореден път - свои колеги и герои от екрана (Джак Никълсън, Алън Рикман в ролята на Снейп от "Хари Потър", Матю Макконъхи, Рийз Уидърспун, Джар-Джар Бинкс от "Междузвездни войни") - като препратка към оригиналното заглавие на филма, The Imitation Game.



В подобна "игра на имитации" преди време го въвлякоха и MTV, като резултатът там беше доста по-сполучлив и вече е гледан над 5 млн. пъти.