Идина Менцел, изпяла отличената с "Оскар" песен от "Замръзналото кралство" Let It Go, издаде цял празничен албум, който включва и дует с Майкъл Бубле

Под заглавие Holiday Wishes (Пожелания за празника) в колекцията са събрани нейните изпълнения на известни коледни мелодии като Have Yourself a Merry Little Christmas, Silent Night, White Christmas, които можете да прослушате най-долу, на фона на горящия в камината бъдник.

Сред парчетата е и хитът на Марая Кери All I Want for Christmas Is You, написан от Уолтър Афанасиеф, който продуцира целия албум на Идина Менцел.

Сингълът оттам пък е дует с Майкъл Бубле на класиката от 1944 г. Baby It's Cold Outside, в чийто клип всички роли се изпълняват от деца.



Певицата е сред най-изявените имена на Бродуей, макар че на церемонията по връчването на "Оскарите" Джон Траволта направи гафа на годината, произнасяйки името й като "Адел Дазийм".

Появявала се е и като гост-звезда в сериала "Клуб Веселие", където играе биологичната майка на Рейчъл Бери.

В звезда обаче я превърна новата любима песен на децата (и не само) - отличената с "Оскар" Let It Go, която тя изпя като Снежната кралица Елза в анимацията "Замръзналото кралство".