Мъжът ползва козметика от магазините, за да "не изглежда като бездомник"

"Има 8 млн. души в този град. Ако не можеш да си уредиш секс, значи си скапаняк." Това е философията на Джо. Той е на 26 години, родом от Бостън, но живее в Ню Йорк. По професия... бездомник.

Джо обаче спи на улицата, но поне 3-4 вечери седмично прекарва нощта в апартамента на някое момиче, което е свалил - в клуб или на улицата. Той не работи, през по-голямата част от времето проси на улицата. Това му докарва приблизително по 150 долара на ден - повече отколкото изкарват много хора, които работят на пълно работно време.

През останалото време сваля жени. Така 3-4 дни в седмицата той си намира момиче за вечерта и отива у тях. По този начин той се осигурява с удобно легло, секс, хубава вечеря и истинска баня.

На въпрос дали има реплика, с която магически сваля жените, той казва, че не става въпрос за реплика. "Просто виждам възможност и се възползвам от нея. Бих отишъл до всяка една жена тук и бих й казал, че я обичам и искам да се оженя. Ей така, само за да се позабавлявам," смее се той.

Ако му провърви, той се задържа в апартамента на момичето до 4 дни.

"Може да спя на улицата, но когато се събудя, съм свободен да правя каквото си поискам," хвали се той.

Как изглежда един негов ден? Ако спи на улицата, той се събужда доста рано - 5-6 сутринта, когато изгрява слънцето. Главното му задължение е да не изглежда бездомен. Отива в някой магазин за козметика, където отваря геловете и каквото друго му трябва, оправя прическата си пред огледалото и се парфюмира се. След това си купува водка и се напива.

Казва, че след като се напие "всичко може да се случи". Джо казва, че ако може да спре пиенето и наркотиците, може да си наеме истински дом, но "ако си бездомен, няма как да не пиеш и да не вземаш наркотици". Той не чувства никакви угризения от начина си на живот, но съветва младите хора да не стават като него, защото "този начин на живот не е за всеки".