Още един начин да убием следобедната скука в офиса

Всеки, който работи в офис, рано или късно се сблъсква с един от най-сериозните проблеми на работното място - следобедната скука и умора. Часът е около 2-3 следобед, тъкмо си хапнал, организмът ти се разправя с погълнатата храна, часовникът сякаш нарочно бави времето, а навън времето е такова, че с удоволствие да се излегнеш някъде и да спиш (въпросът е, че към 2-3 следобед винаги ти се иска да полегнеш някъде и да поспиш. А всъщност трябва да работиш).

Доказано е, че по това време на работния ден производителността на труда е най-ниска. За сметка на това щуротията работи 24 часа в денонощието и именно в такива периоди от време могат да ни хрумнат най-гениалните простотии и творчески напъни.

Видео в YouTube ни показва един от лесните начини да се разсеем, без да пречим (много) на останалите - да си направим малък арбалет от офис материали. В клипчето много подробно се обяснява кое как се прави, така че човек трябва да е наистина стабилен член на кръжока "Ръцете ми пречат", за да не се справи с тази конструкция. Сглобява се лесно и единственото, което ти остава след това, е просто да го пробваш и да убиеш малко време.

Шефе, ако четеш тези редове, знай, че на работа това не сме го тествали.