В стилното черно-бяло видео към "Очакван непознат" участват още култовата сокоизстисквачка за лимони на Филип Старк и друга дизайнерска посуда

Ирина Флорин не е българската Шер (липсва й поне един "Оскар"), но е от онези попзвезди, които доказват, че - по думите на Дженифър Лопес - жените нямат срок на годност! Новата й песен е по текст на Ваня Щерева и музика на Момчил Колев, автори и на хита й "Докога", а аранжиментът е дело на 18-годишния син на композитора - Калоян.

След миналогодишното й участие във "ВИП брадър", през май Ирина Флорин се завърна на клубната сцена с нов репертоар и нови музиканти: барабанистът Стефан Попов и пианистът Георги Станев от "Гравити ко.", китариста Иван Иванов и Илияна Георгиева - виолончело. За разлика от монохромния клип, клубната програма е допълнена с ефектно осветление и балет.

Клипът на "Очакван непознат" е заснет от Васил Стефанов, с когото певицата е работила често и преди. Припомнете си обаче друго нейно видео - "Докога", от албума "В трето лице" (2001), заснето от тв журналиста Георги Тошев.