Холандският хаус и транс диджей гостува отново в "Арена Армеец" на 7 февруари със спектакъла си Armin Only Intense, а This Is What It Feels Like е сред хитовете му, които ще звучат на живо

"Никога не съм виждал диджей да прави нещо подобно. Спектакълът е пълен с изненади и съчетава в себе си елементи от диджей парти и рок шоу. Вярвам, че ще бъдете изключително впечатлени, когато го видите на живо", казва за шоуто канадският певец Тревър Гътри, чийто вокал звучи в номинираното за "Грами" в денс категорията This Is What It Feels Like. В клипа пък участва и порнозвездата в пенсионна възраст Рон Джеръми.

В България, където е единствената балканска спирка от турнето му, Армин ван Бюрен води със себе си още изпълнители като Ричард Бедфорд, Сара Янсен, Лорън Еванс, Синди Алма, Фиора Кътлър - плюс екип от танцьори, акробати и музиканти, сред които брат му, китаристът Елер ван Бюрен. Шестчасовият парти-концерт, който започва в 20 ч., се разгръща на три сцени на фона на визуални ефекти. Билети - на Eventim.bg. Афтърпартито с британския диджей Еди Халиуел е след това, от 2 ч., в клуб "Ялта".

Предишното парти на Армин у нас ASOT 600 беше напълно разпродадено и събра над 9000 фена. Подгрейте и с официалния трейлър за новия му гастрол в София: