Вижте го в ролята на Дом Хемингуей от криминалната драма / черна комедия на режисьора и сценариста Ричард Шепард ("Матадор")

Джуд Лоу играе касоразбивач, прекарал 12 години зад решетките. След като излиза от затвора, той отива да прибере полагаемото обезщетение за мълчанието си, но страстта му към чашката и дрогата, автомобилна катастрофа и една фатална жена (Мадалина Генеа) променят приоритетите - и той решава да потърси отдавна изгубената си дъщеря (Емилия Кларк, "Игра на тронове").

До него е Ричард Е. Грант като най-добрия му приятел Дики, а Демиан Бишир е престъпният бос, установил се в Южна Франция, недалеч от Сен Тропе.

"Дом Хемингуей", копродуциран от Би Би Си, излиза на екран във Великобритания в средата на ноември. За ролята 40-годишният Джуд Лоу наддал над 10 кг със сладолед и няколко литра кока-кола дневно - а резултатът е виден от голата му сцена, която не ни е спестена дори в трейлъра. Кадрите са озвучени с Rocks на "Праймъл скрийм" - толкова готино парче, че ви предлагаме да си го припомните цялото.