Помниш ли Addictivе - секси парчето, което взриви дискотеките през 2002-ра. Тази седмица имаш възможност да се върнеш във времето с поредната диджейка, която излиза на сцената на Bedroom Beach.

Заедно с Truth Hurts в клуба на 14 август като поддържащ диджей пристига и Prince Halim. Шоуто й ще подгреят нашите Bobo MC и диджей FED.

Truth Hurts притежава огнения темперамент и кипящата енергия на африканска кралица, родена в US щата Мисури. Страстният й сексапилен глас е с вокален диапазон, който й позволява да пее в най-различни стилове: от поп, фънк, аренби до неосоул. Талантлив композитор и звукозаписен изпълнител, тя създава парчета за звезди като Манди Мур и Марио Уайнанс.

Диджей Принц Халим е роден в карибската островна държава Сейнт Лусия, а по-късно имигрира във Виена. Като тийнейджър е пътувал между родината си, Африка и САЩ. През годините музикалният му усет е оформен от стилове като реге и хип-хоп. С придобити умения и вроден талант Prince Halim става поддържащ диджей на изпълнители като "Адидас", Питбул, 112, Марио Уайнанс, Ту Фейс, Мистър Вегас и Truth Hurts. С уникалните си умения зад пулта той никога не работи с предварително подготвена плейлиста, а винаги търси точна песен и точния момент за публиката пред себе си, с което се е превърнал в един от любимите диджеи както в австрийската столица, така и по света.