Би Ти Ви излъчва привечер продължението на изпълнената с перипетии любовна история между главните герои Лара (Дорис Пинчич) и Яков (Иван Херцег).

Един от най-успешните хърватски сериали (с оригинално заглавие Larin izbor) е и първият, излъчен в българския ефир. Епизодите от втория сезон тръгват по Би Ти Ви от понеделник, 29 юли, всеки делничен ден в 17,30 ч.

В първия сезон (2011-2012 г.) Лара се запознава с любовта на живота си, докато учи в университета. Приятелят й Яков е наследник на богато и влиятелно семейство, което има големи предразсъдъци за връзката между двамата млади. Въпреки това те се женят на тайна церемония вечерта преди Яков да замине на дълго пътешествие по море.

Лара остава да живее при родителите на младоженеца и скоро разбира, че е бременна. Положението й обаче става непоносимо и тя бяга от дома им.

Поредица от разтърсващи събития объркват живота на Лара. Тя загубва сина си Злая, разделя се с Яков и в края на сезона влиза в манастир. В първия епизод от новия сезон зрителите я откриват в манастира, потопена в скръб по сина си, когото смята за мъртъв, а Яков пътува по море и се опитва да забрави сполетялото го нещастие.

В същото време Злая живее с полубрата на Яков - Динко, когото смята за свой баща. След поредица от случайни събития Лара получава снимка на сина си и разбира, че е момчето е живо...

Чуй отделно и песента от сериала - Samo ljubav ostaje.