Няколко дни преди да навърши 27, Франки Мюниц се озова в болница

Диагнозата "микроинсулт" накарала някогашната тийн звезда да се замисли още по-сериозно за здравето си. Досега той не е опитвал алкохол и не е палил цигара, камо ли да посяга към наркотици, но признава, че хранителните му навици са като на ученик от началния курс.

Според Франки причината за здравословните му проблеми е голямото натоварване, на което се подлага във всекидневието - и липсата на почивка.

След финала на сериала през 2006 г. той не е имал кой знае какви филмови ангажименти, защото започва да се занимава активно с автомобилизъм и става пилот на състезателен болид. Сега свири на барабани в групата "Кингсфойл" и този месец е на турне с тях.

Пред списание "Пийпъл" Мюниц, който навърши 27 на 5 декември, разказва подробности за деня, когато се почувствал зле. Тогава бил излязъл по работа с мотоциклета си и още преди да се прибере у дома, изгубил зрението на едното си око.

Вкъщи получил адско главоболие и смущения в говора - годеницата му не можела да разбере нито дума от това, което й казвал. Така се озовал в спешното с диагноза "транзиторна исхемична атака", или микроинсулт.

"Трябва да започна да се грижа повече за себе си. Остарявам!", написа той в "Туитър" в навечерието на рождения си ден.

Франки Мюниц с годеницата си Елиша Мари. Двамата са заедно от 2007 г. насам