Иван Реон - актьорът, който изигра Рамзи Болтън в "Игра на тронове", се представя не по-зле и на музикалната сцена, а песните му си заслужават слушането

Има роли, които бележат актьорите с години и в съзнанието на публиката те си остават образа, който са изиграли. Така години наред Леонардо Ди Каприо си беше за хората "онзи от Титаник". Подобно вероятно ще бъде положението и с много от актьорите в "Игра на тронове". 

Особено за злодеите в сериала, сред които е и Рамзи Болтън, изигран от Иван Реон. Въпреки че за него това не е първа голяма роля, а вече е бил главен герой в хитовия британски сериал "Особняци" (Misfits), именно превъплъщението му в гадното копеле, което дере хората живи и храни кучетата си с противниците си, ще остане помнено дълго време.

Дори на благотворителния футболен мач на УНИЦЕФ между отборите на Великобритания и Останалата част от света, в който Реон взе участие, а Бербатов вкара два гола, коментаторите не пропуснаха да вметнат шега относно кръвожадния персонаж, игран от актьора. 

Тогава уелсецът се включи към края на мача, а коментиращите го представиха с думите: "Господарят на Зимен хребет, Пазителят на Севера е на полето".

"Ако не гледате "Игра на тронове" и дъщеря ви доведе този мъж у дома с новината, че ще се женят - моля ви, разубедете я", допълниха те, като подчертаха, че в реалния живот Реон е страхотен младеж.

Освен че е страхотен младеж, Иван Реон е и изключително талантлив музикант. Той пее и композира песни от 16-годишна възраст, като по това време е водещ вокал на групата The Convictions. От нея обаче се отказва, за да преследва актьорска кариера.

Преди да приеме ролята на Рамзи Болтън обаче, той успява да издаде самостоятелно три сингъла - Tongue Tied EP (2010), Changing Times (2011) и Bang! Bang! (2013).

През април 2015 г. пък той пусна и първия си албум - Dinard, който определено си заслужава слушането.

В актьорски план предстои да видим Иван Реон като младия Адолф Хитлер в драмата "Адолф артистът". Очевидно му върви на злодейски роли. И все пак актьорът коментира пред "Индипендънт", че ще се откаже от актьорството, ако всички започнат да го възприемат като човек, който може да играе само лоши роли. Ето защо се опитва да си намери работа, където да е добрият.

А сега се насладете на някои от най-добрите песни на Иван Реон: