Преди официалното откриване на есенния сезон "Ялта клуб" традиционно организира необикновено Хелоуин парти.

Нощта на 31 октомври се смята за един от най-зловещите моменти през годината - когато мъртвите се връщат на земята, за да потърсят тяло, в което да се вселят и да продължат живота си. 

Според вярванията за Хелоуин единственият начин да се спасиш от нашествието е да бъдеш по-страшен от смъртта. 

"Ялта клуб" обаче предлага и друг начин, създавайки Zombieland - земя, населена от зомбита (живи мъртъвци). 

Смята се, че легендите за зомбитата, произхождат от Хаити, където вуду вярванията са най-силно застъпени и разпространени сред местното население до ден-днешен. Според някои хипотези бокорите ("магьосници" на хаитянски) използвали специален "прашец за зомбиране".


Парти за Хелоуин в "Ялта"

Затова и тематичното парти тази година преминава под темата "Зомбиленд" в безкомпромисния стил и качествената музика на "Ялта". И ако дяволът се крие в детайлите, то тази година столичния клуб събира цяла орда от дяволити създания, за да покаже най-доброто в нощта на 31 октомври. 

Все още ремонтираният "Ялта клуб" се преобразява напълно в изоставен лунапарк - притихнал и пуст, събрал в себе си ехото на миналото. Идеалното място за зомби нашествие. Всеки е добре дошъл, но истински страшните и маскирани превземат първата линия на Zombieland. 

Вратите на клуба отварят с падането на нощта и затварят с пукването на зората. А дотогава всички кандидат-зомбита могат да закупят билетите си до Zombieland на ексклузивна цена 20 лв. само на белия бар в "Ялта клуб". 

Емоцията от миналата година е запечатана и в следното видео: