Николета Лозанова е аут от "Папараци", където от 17 септември влиза бившата водеща на "Горещо" и коментаторка на "ВИП брадър" Венета Райкова, а миналогодишната победителка Миглена Ангелова се сдобива с нова роля в риалити шоуто

Сякаш напук на обилния пласт грим, под който се криеше Николета Лозанова, новото мото на "Папараци" е "Животът без грим и фотошоп". От 17 септември предаването й в Би Ти Ви има ново звездно лице - Венета Райкова. Денят и часът на излъчване се запазват - неделя в 22 ч.

"Венета Райкова в "Папараци" е чудесна новина. Предаването най-сетне ще се сдобие с компетентна водеща, а интервютата ще станат наистина светски и провокативни, а не лустросан PR, каквито бяха досега", коментира във "Фейсбук" бившият главен редактор на "Плейбой" Георги Неделчев.

Най-известна като водеща на телевизионния таблоид "Горещо" по Нова телевизия, през последните месеци Венета имаше свое токшоу в Би Ай Телевизия. От екипа на "Папараци" са убедени, че присъствието й ще обогати ефира на Би Ти Ви с ексклузивни интервюта и разкрития за светския елит.

"Бих искала да благодаря на предаването за тази възможност. Приех поканата да бъда водещ на единствения телевизионен таблоид и с много хъс да направя най-добрите си интервюта и разследвания. Познавам всички български звезди и повярвайте ми - нищо в телевизионния ефир няма да е такова, каквото е било досега", увери и самата Райкова.

По-значимите й предишни изяви бяха в ефира на конкурентната Нова телевизия, където съдбата й беше свързана и с "ВИП брадър" - освен студиен коментатор на риалити шоуто, тя е била съквартирант, застъпник, репортер от Приморско в първия сезон, водила е "Горещо" от Изповедалнята и предаването "Малката сестра" бременна в шестия месец, а "Биг брадър" я събира със съпруга й Тихомир.

Сега там има нова звезда, бивш кадър на Би Ти Ви и Тв7 - г-жа "Искрено и лично" Миглена Ангелова, която миналата есен спечели "ВИП брадър", а сега е написала и книга, озаглавена "Искрено и лично за Големия VIP брат". Новата й роля в риалити шоуто - и ефира на Нова - става известна на 11 септември, когато тазгодишните ВИП съквартиранти влизат в Къщата.

От "Папараци" уточняват още, че есенният сезон при тях започва и без журналистката Кристина Патрашкова, която се оттегля от предаването по собствено желание след 2-годишна работа и десетки интервюта.

"Благодарим на Кристина за съвместната ни работа. Оставаме с изключително приятелски и топли чувства едни към други. "Папараци" нямаше да бъде това, което е, без нея", коментираха продуцентите на предаването Иван и Андрей.

На 10 септември по Би Ти Ви започва и третият сезон на тяхното риалити "Фермата", което отново ще се конкурира с "ВИП брадър". Сред анонсираните първи звездни участници са волейболистът Владо Николов, актьорът Иван Ласкин и близначката на Ивайла Бакалова - дизайнерката Божидара Бакалова.

Миналия петък Николета Лозанова, която отразява ваканцията си в Турция с продуктово позициониране във "Фейсбук", анонсира: To be continued (Очаквайте продължение).

"Навсякъде, през където мина, оставям дълбока следа - души, очи, сърца... и разбира се - тв ефир! Придадох му достатъчно чар и сексапил, постигнах рекорди, поставих нова ера, а сега ще отворя и нова страница, оставяйки "Папараци" просто като една графа от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, за да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз лично ще "гръмна шампанското", обещавам да почерпя всички, както и да споделя кога и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а много рейтингово и епично!", пише плеймейтката, за която се носят спекулации, че става съквартирант във "ВИП брадър".

Нейната телевизионна кариера започна с кратък престой в друго риалити шоу на Иван и Андрей - "Къртицата" по Тв7, след което стана водеща на "Поверително от NL".

Николета във фотосесия за старта на "Папараци", есен 2014